Populære treningsmetoder

Det finnes mange måter å trene på, og ingen måte er riktig eller gal. Alle må velge den treningsformen de selv liker, for det er bare når man liker treningen at man kommer til å fortsette med den. Løping er populært, først og fremst fordi det er så enkelt å komme i gang med. De fleste har muligheten til å løpe rett utenfor døra, og man kan løpe når man selv har tid og anledning. Sykling er en annen treningsform som er lett å komme i gang med, og man kan også trene gjennom å sykle til jobben.

Mange foretrekker å trene i helsestudio. Da kan man velge å trene alene, sammen med en gruppe eller med en personlig trener. Trening i grupper, som spinningtimer eller dansetimer, kan være ekstra motiverende. Da blir man oppmuntret både av instruktøren og av de andre i gruppa. Å trene med vekter og treningsapparater er også en trend som holder seg. Ballspill er fin trening, og er en sosial og morsom treningsform. Hos yorktestnordic.com vil vi at alle skal bli motivert til å trene litt mer.

Dersom man bor langt vekk fra treningsstudioer, gjelder det å finne på noe selv. I stedet for å bruke en halvtime på å kjøre til treningsstudioet, kan man jogge en halvtime, og være ferdig med dagens trening. Hvis man liker å jogge sammen med andre, kan man få med venner og naboer, eller ta med en hund på joggeturen. Om vinteren er langrenn fortsatt en populær aktivitet.